شنبه / ۴ مرداد / ۱۴۰۴ - 26 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۷/۲۸

۵ آجیل و خشکبار که به طور طبیعی سطح اوریک اسید را کاهش می‌دهد

۵ آجیل و خشکبار که به طور طبیعی سطح اوریک اسید را کاهش می‌دهد
خط سلامت: اوریک اسید یک ترکیب طبیعی است که در بدن از تجزیه پورین‌ها تولید می‌شود. سطح بالای این ماده در خون می‌تواند به بروز مشکلات جدی مانند نقرس و سنگ کلیه منجر شود. در این مقاله، به بررسی مضرات اوریک اسید بالا و راه‌های کاهش آن از طریق مصرف خشکبار می‌پردازیم.