سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۲/۲۴

اشکنه غذای سنتی و مقوی برای افطار در ماه رمضان

اشکنه غذای سنتی و مقوی برای افطار در ماه رمضان
خط سلامت: در ماه رمضان، زمانی که روزه‌داران پس از ساعاتی طولانی از گرسنگی و تشنگی به خانه می‌آیند، نیاز به غذایی مقوی و انرژی‌بخش دارند تا هم احساس سیری کنند و هم بدنشان به سرعت از کمبود مواد مغذی پر شود. اشکنه، به‌عنوان یک غذای سنتی ایرانی، با ترکیب مواد ساده و در دسترس می‌تواند گزینه‌ای عالی برای افطار باشد. این غذای خوشمزه و مقوی، علاوه بر طعم لذیذ خود، خواص فراوانی برای بدن دارد که در طول روزه‌داری به سلامت و انرژی بدن کمک می‌کند.