چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۸/۲۸

لایه‌ روی سطح آبغوره‌ ضرر دارد؟/ چه کنیم این لایه تشکیل نشود؟

لایه‌ روی سطح آبغوره‌ ضرر دارد؟/ چه کنیم این لایه تشکیل نشود؟
خط سلامت: لایه لزج و ژله‌ای که بر سطح سرکه و آبغوره خانگی تشکیل می‌شود، اغلب به عنوان مادر سرکه شناخته می‌شود. این لایه نتیجه فعالیت باکتری‌های اسید لاکتیک و اسید استیک است که در طی فرآیند تخمیر طبیعی تشکیل می‌شود. به طور کلی، حضور این لایه نشانه‌ای از تخمیر طبیعی و عدم استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی است.