شنبه / ۴ مرداد / ۱۴۰۴ - 26 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۹/۲۹

تفاوت روغن زیتون فرابکر و بکر ؛ کدام روغن زیتون برای سرخ کردنی مناسب است ؟ | آنچه باید در مورد انواع روغن زیتون بدانید

تفاوت روغن زیتون فرابکر و بکر ؛ کدام روغن زیتون برای سرخ کردنی مناسب است ؟ | آنچه باید در مورد انواع روغن زیتون بدانید
خط سلامت: استفاده از نوع بکر و فرابکر این روغن به دلیل نقطه دود پایین برای سرخ کردنی ممنوع است و صرفا امکان استفاده در پخت و پز و سالاد را دارد اما نوع تصفیه آن امکان استفاده برای سرخ کردنی‌های سطحی را دارد.