چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۴/۰۲/۳۰

کنگر گنجینه‌ای از خواص و دستور پخت غذاهای لذیذ با آن

کنگر گنجینه‌ای از خواص و دستور پخت غذاهای لذیذ با آن
خط سلامت: کَنگَر، گیاهی خودرو و خار‌دار است که در فصل بهار رشد می‌کند و علاوه بر عطر و طعم خاص، خواص درمانی فراوانی دارد. این گیاه سرشار از آنتی‌اکسیدان، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که به بهبود عملکرد دستگاه گوارش، تقویت کبد، کاهش کلسترول و حفظ سلامت قلب کمک می‌کند. در ادامه با خواص شگفت‌انگیز کنگر آشنا شده و طرز تهیه چند غذای لذیذ با آن را یاد می‌گیریم.