دوشنبه / ۲۳ تیر / ۱۴۰۴ - 14 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۲/۱۴

طرز تهیه آش ترخینه برای سحر + با تقویت دستگاه گوارش و احساس سیری

طرز تهیه آش ترخینه برای سحر + با تقویت دستگاه گوارش و احساس سیری
خط سلامت: آش ترخینه یکی از غذاهای سنتی و مقوی در مناطق غربی ایران است که به‌ویژه در کرمانشاه، کردستان و همدان تهیه می‌شود. این آش با استفاده از ترخینه (ترکیب گندم و دوغ تخمیر شده)، حبوبات و سبزیجات معطر، به تقویت دستگاه گوارش کمک می‌کند و گزینه‌ای ایده‌آل برای سحر است.