جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۰/۲۴

انواع گوجه فرنگی و کاربردهای هر کدام در آشپزی

انواع گوجه فرنگی و کاربردهای هر کدام در آشپزی
خط سلامت: گوجه فرنگی یکی از مواد غذایی پرکاربرد و محبوب در آشپزی است که به دلیل طعم و خواص غذایی‌اش در بسیاری از غذاها استفاده می‌شود. این ماده غذایی هم به عنوان میوه و هم به عنوان سبزی شناخته می‌شود. از نظر گیاه‌شناسی، گوجه فرنگی میوه است، اما در دسته‌بندی‌های تغذیه‌ای به عنوان سبزیجات محسوب می‌شود.