شنبه / ۲۸ تیر / ۱۴۰۴ - 19 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۵/۱۵

تولید گوشت مصنوعی ایرانی از باقلا و نخود با ۹۰ درصد پروتئین خالص

تولید گوشت مصنوعی ایرانی از باقلا و نخود با ۹۰ درصد پروتئین خالص
خط سلامت: یکی از شرکت‌های فناور موفق شده است با استفاده از ایزوله‌های پروتئینی دو گیاه، گوشت گیاهی با ۸۵ تا ۹۰ درصد پروتئین تولید کند. این گوشت گیاهی از نظر طعم و بو به گوشت حیوانی بسیار شبیه است و به گفته مسئولان شرکت، به‌زودی وارد بازار خواهد شد.