یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۶/۰۸

متخصص تغذیه چرا غذاهای فوق فرآوری شده را کاهش داد؟ + نمونه‌هایی از غذاهای فوق‌فرآوری شده

متخصص تغذیه چرا غذاهای فوق فرآوری شده را کاهش داد؟ + نمونه‌هایی از غذاهای فوق‌فرآوری شده
خط سلامت: راب هابسون، متخصص تغذیه، پس از مطالعه تحقیقاتی در مورد مضرات غذاهای فوق‌فرآوری شده (UPF)، تصمیم به تغییر رژیم غذایی خود گرفت. او که از ارتباط این نوع غذاها با بیماری‌هایی مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی سرطان‌ها نگران بود، تصمیم گرفت تا حد امکان از UPF‌ها اجتناب کند.