یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۷/۱۶

مطالعات نشان می دهد آب میوه و قهوه خطر سکته مغزی را افزایش می دهد

مطالعات نشان می دهد آب میوه و قهوه خطر سکته مغزی را افزایش می دهد
خط سلامت: مصرف بیش از حد آب میوه، نوشابه های گازدار یا بیش از چهار فنجان قهوه در روز می تواند خطر سکته مغزی را افزایش دهد، در حالی که نوشیدن 7 فنجان آب یا 3-4 فنجان چای سیاه یا سبز می تواند به میزان قابل توجهی آن را کاهش دهد. آب میوه های تازه مفید هستند، در حالی که آب میوه های حاوی قندهای افزوده و مواد نگهدارنده خطر سکته را افزایش می دهند.