پنجشنبه / ۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۴/۱۹

نان سفید چه ضررهایی برای سلامتی دارد؟

نان سفید چه ضررهایی برای سلامتی دارد؟
خط سلامت: طی فرایند پخت نان تصفیه‌شده (نان سفید) مواد مغذی آن حذف می‌شوند. بنابراین کارشناسان توصیه می‌کنند سراغ گزینه‌های سالم‌تری مانند نان‌های سبوس‌دار بروید که می‌توانند به جلوگیری از پیشرفت بیماری‌های مزمن کمک می‌کند. برای افراد مبتلا به سلیاک (بیماری خودایمنی آلرژی به گلوتن) هم نان‌های بدون گلوتن انتخاب‌ بهتری‌اند.