پنجشنبه / ۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۷/۲۸

نان یارانه‌ای، هدیه‌ای که به سطل زباله می‌رود / اضافه کردن ماسه به گندم و نمک به آرد، تقلبات موثر بر کیفیت نان است

نان یارانه‌ای، هدیه‌ای که به سطل زباله می‌رود / اضافه کردن ماسه به گندم و نمک به آرد، تقلبات موثر بر کیفیت نان است
خط سلامت:مشکل هدر رفت نان در ایران ابعاد گسترده‌ای دارد و از مرحله تولید تا مصرف را در بر می‌گیرد. به گفته کارشناسان، کیفیت پایین آرد، عدم رعایت استانداردهای بهداشتی در نانوایی‌ها، فرهنگ خرید و نگهداری نادرست نان از مهم‌ترین دلایل این مشکل هستند. در این میان، نانوایان نیز با چالش‌هایی مانند تحمیل خرید آرد، قیمت‌گذاری دستوری و کمبود نیروی کار ماهر مواجه هستند.