دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۲/۱۴

دم کردن اصولی چای: روشی ساده برای پیشگیری از ورود ماده‌ای خطرناک به بدن

دم کردن اصولی چای: روشی ساده برای پیشگیری از ورود ماده‌ای خطرناک به بدن
خط سلامت: دم کردن چای می‌تواند تا ۱۵ درصد سرب را از آب حذف کند و با دم کشیدن طولانی‌تر، این حذف افزایش می‌یابد؛ مطالعه محققان دانشگاه نورث‌وسترن، تأثیر مثبت چای در کاهش فلزات سنگین ناشی از آب را نشان داده است.