پنجشنبه / ۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۳/۱۴

بال مرغ اگر درست طبخ شود خواص و مزایای زیادی دارد + طرز تهیه

بال مرغ اگر درست طبخ شود خواص و مزایای زیادی دارد + طرز تهیه
خط سلامت: بال مرغ، یکی از بخش های خوشمزه مرغ است، که طرفداران مخصوص به خود را دارد. همچنین افرادی هستند که به دلیل رژیم غذایی خاصی که دارند به دنبال آگاهی از ارزش غذایی مواد مصرفی خوراکی خود هستند. بال مرغ، هم یکی از غذاهای لذیذی است که در آن مقداری چربی وجود دارد. به همین دلیل مصرف آن برای افرادی که کلسترول خون بالایی دارند زیاد توصیه می نمی شود. اما در کنار این عیب؛ بال، دارای مزایا و فواید متعددی است که قابل چشم پوشی نیست.