خط سلامت:بسیاری از افراد به دنبال راههای طبیعی برای رقیق کردن خون خود هستند. اگرچه داروهای تجویزی بهترین گزینه برای افرادی با شرایط پزشکی خاص هستند، اما برخی غذاها و مکملهای گیاهی نیز میتوانند به عنوان رقیقکننده خون طبیعی عمل کنند. زردچوبه، زنجبیل، فلفل کاین، ویتامین E، سیر، دارچین، جینکو بیلوبا، عصاره هسته انگور، دونگ کوآی، بابونه گاوی، بروملین، آلوئه ورا، ملاتونین و روغن پامچال شب از جمله موادی هستند که ممکن است به رقیق شدن خون کمک کنند. با این حال، قبل از استفاده از هر یک از این مواد به عنوان …