چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۱/۰۷

بهترین تکنیک‌ها برای تشخیص سریع آلودگی موجود در غذا

بهترین تکنیک‌ها برای تشخیص سریع آلودگی موجود در غذا
خط سلامت: با ورود فناوری نوین ترکیب حسگرهای گرافنی و شبکه‌های عصبی مصنوعی، امکان تشخیص سریع و دقیق آلودگی و تقلب‌های مواد غذایی فراهم شده است. این زبان الکترونیکی، با عملکردی شبیه به چشایی انسان، توانایی شناسایی تفاوت‌های جزئی در مایعات مشابه را با دقت بیش از 97 درصد دارد، که می‌تواند تاثیر بسزایی در تضمین کیفیت و اصالت مواد غذایی داشته باشد.