شنبه / ۴ مرداد / ۱۴۰۴ - 26 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۶/۲۳

میسو غذای فوق العاده ای که آشپزخانه ها را در سطح جهانی متحول می کند

میسو غذای فوق العاده ای که آشپزخانه ها را در سطح جهانی متحول می کند
خط سلامت: میسو، خمیر تخمیر شده سویا، یکی از ارزشمندترین گنجینه‌های آشپزی ژاپن است. این چاشنی باستانی که طی قرن‌ها با دقت و مهارت تهیه می‌شود، نه تنها طعم بی‌نظیری به غذاها می‌بخشد بلکه سرشار از خواص درمانی و تغذیه‌ای است. میسو با رنگ‌های متنوع از کرم روشن تا قهوه‌ای تیره و طعم‌هایی از شیرین تا شور، در انواع مختلفی تولید می‌شود که هر کدام کاربرد خاص خود را در آشپزی دارند.