شنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 2 August, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۹/۲۴

سیر سیاه و سفید: چه تفاوت‌هایی در خواص و طعم دارند؟

سیر سیاه و سفید: چه تفاوت‌هایی در خواص و طعم دارند؟
خط سلامت: سیر سیاه، یک فرآورده با طعمی شیرین و خاصیت‌های درمانی فراوان است که به تازگی توجه جهانی را به خود جلب کرده است. این نوع سیر، با تخمیر سیر معمولی در شرایط کنترل‌شده، تولید می‌شود و از دیرباز در کشورهای آسیایی مانند کره جنوبی و ژاپن مورد استفاده قرار گرفته است. در این مقاله به بررسی خواص دارویی و درمانی سیر سیاه خواهیم پرداخت.