دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۲/۲۲

طرز تهیه آش گندم به سبک کرمانی ها برای سحری و افطاری

طرز تهیه آش گندم به سبک کرمانی ها برای سحری و افطاری
خط سلامت: آش گندم یکی از مقوی‌ترین غذاهای سنتی ایران است که در استان‌هایی مانند کرمان و یزد محبوبیت دارد. این آش با ترکیبی از گندم، گوشت و حبوبات، گزینه‌ای ایده‌آل برای وعده‌ی سحری و افطار محسوب می‌شود. مصرف آن به حفظ انرژی در طول روز کمک کرده و بعد از افطار، نیروی ازدست‌رفته بدن را جبران می‌کند. در ادامه با طرز تهیه و خواص این آش مغذی آشنا شوید.