یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۴/۰۳/۰۲

طرز تهیه شنگ پلو غذای محلی خوشمزه با خواص بی‌نظیر

طرز تهیه شنگ پلو غذای محلی خوشمزه با خواص بی‌نظیر
خط سلامت: شِنگ پلو یکی از غذاهای محلی و مقوی ایران، به‌ویژه در لرستان، است که با گیاه پرخاصیت شِنگ تهیه می‌شود. این غذا علاوه بر طعم دل‌پذیر، فواید زیادی برای سلامت دارد، از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا کمک به هضم غذا و کاهش التهاب. در این مطلب، طرز تهیه شِنگ پلو را به همراه خواص این گیاه ارزشمند بررسی می‌کنیم.