چرا باید در پائیز سنجد خورد؟ / متخصصان تغذیه چه می گویند؟
خط سلامت: سنجد، میوهای بنفش تیره و سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان، به عنوان یک درمان سنتی برای تسکین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا در فرهنگهای مختلف شناخته شده است. با افزایش محبوبیت مکملهای سنجد در سالهای اخیر، این سوال مطرح میشود که آیا این مکملها واقعاً فواید قابل توجهی دارند و آیا هزینه آنها توجیهپذیر است؟ دکتر لونا ساندون، متخصص تغذیه، به بررسی این موضوع و ادعاهای مرتبط با فواید سلامت سنجد پرداخته است. در این مقاله، ما به بررسی نظرات متخصصان تغذیه در مورد مکملهای سنجد و تأثیر آنها بر عملکرد …