یکشنبه / ۱۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 3 August, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۵/۲۴

پیاز خام بهتر است یا پخته؟ کدام روش فواید بیشتری دارد؟

پیاز خام بهتر است یا پخته؟ کدام روش فواید بیشتری دارد؟
خط سلامت:پیاز، این سبزی پرطرفدار و خوش طعم، علاوه بر طعم دلپذیر، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. پیاز سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به تقویت سیستم ایمنی، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و برخی سرطان‌ها کمک می‌کند. اما آیا بهتر است پیاز را خام بخوریم یا پخته؟ در این مقاله، به بررسی خواص پیاز خام و پخته و همچنین عوارض مصرف بیش از حد آن می‌پردازیم.