دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۵/۲۲

طرز تهیه روگان جاش به سبک مغول ها + آشپزی ملل

طرز تهیه روگان جاش به سبک مغول ها + آشپزی ملل
خط سلامت: روگان جاش متشکل از تکه‌های گوشت بره یا گوسفندی است که با سس با طعم سیر، زنجبیل و ادویه‌های معطر (میخک، برگ بو، هل و دارچین) پخته شده و در برخی از نسخه‌ها از پیاز یا ماست نیز استفاده می‌شود. پس از پخت اولیه، می توان با استفاده از روش آهسته دمپختک، پخت را تمام کرد.