پنجشنبه / ۲۰ آذر / ۱۴۰۴ - 11 December, 2025
 سایت خط سلامت / ۴۰ ساعت قبل

پایا خورشتی سنتی با کلاژن بالا و طعم لذیذ

پایا خورشتی سنتی با کلاژن بالا و طعم لذیذ
خط سلامت: پایا یکی از اصیل‌ ترین و مغذی‌ ترین خورشت‌ های آسیای جنوبی و خاورمیانه است که با پاهای گوسفند، گاو یا بز تهیه می‌ شود و به خاطر بافت ژلاتینی و طعم عمیقش، جایگاهی ویژه در فرهنگ غذایی این مناطق دارد. این خورشت سنتی صدها سال است که در مهمانی‌ ها، مراسم ویژه و حتی صبحانه‌ های مجلسی سرو می‌ شود و با خواص درمانی خود، تقویت‌ کننده مفاصل، استخوان‌ ها و سیستم ایمنی است.