طرز تهیه یک غذای مخصوص روزهای تعطیل

طرز تهیه یک غذای مخصوص روزهای تعطیل
به گزارش خبرآنلاین، آبگوشت بزباش، برخلاف آب گوشت معمولی، سبزیجات هم در خود دارد؛ تره و جعفری و کمی شنبلیله. حتی مرزه و ترخون. این غذا همچنین سبز رنگ است نه زرد. پس تلاش نکنید با زردچوبه و حتی زعفران بیش از حد، رنگ زرد به آن بدهید.   مواد لازم: گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان و کمی دنبه (گوسفندی): 750 گرم تره و جعفری و کمی شنبلیله: نیم کیلو لوبیا قرمز یا چشم بلبلی: 150 گرم لیمو امانی: 4 تا 5 عدد روغن کنجد :3 تا 4 قاشق سوپ خوری پیاز متوسط: یک عدد سیب زمینی: 5 عدد نمک و فلفل و زردچوبه روش تهیه: آبگوشت پختن چندان کار سختی نیست؛ همه مواد را با هم داخل قابلمه می ریزید، چند ساعتی اجازه می دهید تا جوش بخورد و جا بیفتد و سپس نوش جان می کنید. اما اگر به جزئیات پایبند هستید، این چند خط را بخوانید؛ گوشت را تکه تکه کنید، سپس با لوبیا و پیاز خرد شده، 5 تا 6 لیوان آب روی حرارت ملایم اجاق می گذارید. باید کمی گوشت بپزد. نیم ساعتی بعد، لیمو امانی ها را اضافه کنید؛ سبزی خرد شده را با روغن کمی سرخ و به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید. از هیمن حالا، یک ساعت و نیم باید صبر کنید تا زمان اضافه کردن سیب زمینی برسد؛ 10 تا 15 دقیقه به سیب زمینی ها اجازه آبپز شدن بدهید و سپس غذا را تناول کنید. آبگوشت بزباش به دلیل داشتن سبزیجات، عطر خاصی دارد و البته از آبگوشت معمولی سبکتر و سالمتر است. 4747