سه شنبه / ۲۵ آذر / ۱۴۰۴ - 16 December, 2025
 سایت کولاک / ۷ ساعت قبل

روش صحیح خیساندن حبوبات؛ نخود و لوبیا را در آب سرد بگذاریم یا گرم ؟ - مجله اینترنتی کولاک

روش صحیح خیساندن حبوبات؛ نخود و لوبیا را در آب سرد بگذاریم یا گرم ؟ - مجله اینترنتی کولاک
خیساندن نخود و لوبیا اولین و مهم‌ترین قدم برای پخت حرفه‌ای انواع غذاهای سنتی و مدرن است. این کار نه‌تنها باعث کاهش نفخ حبوبات می‌شود، بلکه زمان پخت را کوتاه‌تر کرده و بافتی یکدست‌تر به آن‌ها می‌دهد. اگر می‌خواهید خورش، آش یا سالاد حبوبات شما خوش‌طعم‌تر و سالم‌تر باشد، این روش را جدی بگیرید.