جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024


رونمایی از شور انتخاباتی در مناظره‌ها - مردم سالاری آنلاین
۵ روز قبل / روزنامه مردم سالاری / سیاسی

رونمایی از شور انتخاباتی در مناظره‌ها - مردم سالاری آنلاین

شامگاه جمعه سومین مناظره انتخاباتی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تا پاسی از شب ادامه داشت و نامزدها به بیان نقطه نظرات خود درباره موضوعات مختلف و موضوع محوری «انسجام اجتماعی با حکمرانی فرهنگی» پرداختند.

گزارش سياسی ۰ شنبه ۲ تير ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۱۷«مردم سالاری» سومین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را بررسی می‌کندرونمایی از شور انتخاباتی در مناظره‌ها شامگاه جمعه سومین مناظره انتخاباتی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تا پاسی از شب ادامه داشت و نامزدها به بیان نقطه نظرات خود درباره موضوعات مختلف و موضوع محوری «انسجام اجتماعی با حکمرانی فرهنگی» پرداختند. گروه سیاسی- رحمان زین الدین: شامگاه جمعه سومین مناظره انتخاباتی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تا پاسی از شب ادامه داشت و نامزدها به بیان نقطه نظرات خود درباره موضوعات مختلف و موضوع محوری «انسجام اجتماعی با حکمرانی فرهنگی» پرداختند.
به گزارش مردم سالاری آنلاین ،در این مناظره موضوعات مختلفی از جمله زنان، فضای مجازی، هنر، دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش مورد بررسی قرار گرفت و نامزدها نقطه نظرات خود را ارایه کردند.
مصطفی پورمحمدی
به نظر می‌رسد مصطفی پورمحمدی که دیدگاهایش تا حدودی تلطیف شده است و در مناظره پیشین اقدام به افشاگری درباره جلیلی و FATF کرده بود این بار نیز در قامت واعظی که سال‌ها در کار امنیتی بوده است، تمامی سخنان خود را بدون لکنت بیان کرد و خود را به هیچ عنوان درگیر صحبت‌های کاندیداهای پوششی نکرد. حتی در بخشی از سخنانش طعنه ای سنگین به زاکانی انداخت و وی را نامزد پوششی لقب داد. وی بیشتر سعی کرد که میانه را نگه دارد و زنان و آزادی در فضای مجازی صحبت کرد. وی همچنین درباره دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش نیز صحبت و نظرات مختلفی را ارایه کرد.
وی درباره فرهنگ نیز به آزادی رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: فرهنگ زنان عقلانیت، عاطفه و لطافت و رضایت و انتخاب است، اما عده ای زبان اعتماد و رضایت را با زبان تهدید و باتوم اشتباه گرفته‌اند. اگر زبان فرهنگ جای خود را به زبان باتوم بدهد، جوابش فحش، ناسزا و درشت‌گویی است. نمی‌شود با خشونت و تحمیل با زن رفتار کرد. برادر عزیزم شهید سلیمانی گفت این دختران و پسران، فرزندان ما هستند. من پورمحمدی که در دوره‌ای ناچار بودم بخاطر مسئولیت‌های خشن و تلخ، اشدا علی الکفار باشم، امروز می‌گویم بر زنان و جوانانمان باید رحماء بینهم باشیم و در برابر آنها ذلیل باشیم و خاکسار باشیم، چنانچه برادر شهیدمان شهید رئیسی این چنین با مردم عمل کرد و پاسخ شایسته را دریافت کرد؛ درود بر او.
پورمحمدی تصریح کرد: پورمحمدی یادآور شد: زنان و دختران ما نجیب و عفیف هستند. با زنان‌مان ستیز نکنیم. آیا اگر با زنان ستیز کنیم پیروز می‌شویم؟ آیا در خانه یا در جامعه اگر ستیز کنیم ما پیروز می‌شویم؟
وی همچنین مخالفت خود را با فیلترینگ در فضای مجازی به شدت بیان کرد و راه حل‌های مختصری در این باره ارایه داد.
این نامزد انتخابات همچنین گفت که درصورت پیروزی در انتخابات لایحه عفاف و حجاب را پس خواهد گرفت.
وی همچنین درباره موضوع حکمرانی در فضای مجازی نیز اظهار داشت: زمان زیادی از دولت سیزدهم گذشته است. همه مشکلات را می‌بینیم و فقط از آنها می‌گوییم و از اوضاع نابسامان و وضع ناهنجار می‌گوییم. پس چه کسی مسئول بوده است؟ همه می‌گویند کی بود کی بود من نبودم!
محمدباقر قالیباف
دومین نفری که در باره موضوعات مختلف صحبت کرد، قالیباف بود. وی بیشتر سعی کرد همان روش دو مناظره قبلی یعنی عدم ورود به دعواهای دیگر نامزدها را ادامه دهد و بیشتر سعی کرد برنامه‌های خود را در زمینه‌های مورد بحث، مطرح کند.
وی چندین بار مخالفت خود را با موضوع فیلترینگ فضای مجازی اعلام کرد اما به این موضوع اشاره نکرد که با حمایت‌های وی بود که طرح صیانت از فضای مجازی بصورت اصل 85 در کمیسیون‌های مجلس پیگیری شده و یا به نمایندگان مجلس که در شورای عالی فضای مجازی هستند چگونه گوشزد می‌کند که در این شورا به فیلترینگ رای ندهند و از این موضوع حمایت نکنند.
وی البته در سخنانش بیشتر پوزیشن رئیس جمهوری گرفت و فکر می‌کند که قطعا در انتخابات پیش رو پیروز انتخابات خواهد بود به همین دلیل از موضع برتر نسبت به سایر نامزدها اقدام به ایراد سخنان کرد ولی براساس نظرات مخاطبان وی پیروز مناظره سوم نبود.
مسعود پزشکیان
اینبار پزشکیان با مناظره‌های قبلی تفاوت داشت و توانست به خوبی گلیم خود را در برابر نامزدهای پوششی که تنها برای حمله به وی در این انتخابات حاضر شده اند، از آب بیرون بکشد.
وی سه مورد صحبت صریح داشت که در یک مورد با مخاطب قرار دادن زاکانی وی چون پوششی است اصلا نامزد حساب نکرد و افزود که اصلا حاضر به پاسخگویی به وی نیست.
در مورد دیگر از تخریبچی دوران دفاع مقدس پرسید که تا انتها میمانی دیگر؟ که زاکانی هم در پاسخ گفت: به حول و قوه الهی خواهم ماند و نخواهم گذاشت که شماها رئیس جمهوری شوید.
که با واکنش پزشکیان همراه شد و گفت که وی انگار جای خدا و مردم نشسته است که زاکانی در پاسخ گفت من نه خدا هستم و نه مردم ولی خدا قلب‌های مردم را هدایت می‌کند.پزشکیان در بخش‌های دیگر سخنانش درباره موضوع زنان و حجاب صحبت کرد و با انتقاد از برخورد خشن با دختران گفت که راه حل موضوع حجاب باتوم و رفتار خشن نیست.
وی همچنین درباره موضوع دانشگاه‌ها و اینترنت بحث کرد و مخالفت خود را با اخراج اساتید و فیلتریگ در فضای مجازی اعلام کرد.
سعید جلیلی
وی همچنان تنها و تنها به ارایه برنامه‌های خود پرداخت. برنامه‌هایی که بیشتر مخاطبان و حتی کارشناسان یا از آن سرنمی آورند یا آنرا فضایی و غیرقابل اجرا می‌دانند.
وی نیز مانند دیگر نامزدهای انتخاباتی مخالفت خود را با فیلترینگ در فضای مجازی اعلام کرد ولی نگفت که چگونه می‌خواهد این موضوع را در دولت احتمالی خود حل کند. وی همچنین درباره موضوعات فرهنگی و سینما نیز توضیحاتی داد و گفت که باید در این زمینه فضا را برای تولید محصولات فرهنگی مهیا کرد.
وی همانند دیگر نامزد اصولگرایان یعنی قالیباف از اوضاع کنونی انتقاد نکرد و بیشتر سعی داشت که بسیار آرام و بدون حاشیه این مناظره را نیز به اتمام برساند.
امیرحسین قاضی زاده‌هاشمی
به نظر می‌رسد که وی بیشتر به دنبال جذب آرای خفته محمود احمدی نژاد است و حتی در چند مورد گفت که به نظر باید دوران احمدی نژاد را با قبل از آن مقایسه کرد.
وی درباره محدودیت در فضای مجازی هم گفت: رشد اینترنت کشور به دلیل استفاده از فیلترشکن مطلوب نیست. چون فیلترشکن‌ها سرعت را کاهش می‌دهند. سیاست محدودیت ما نیز موثر نبوده و تلگرام تا ۴۰ میلیون مشترک در ایران دارد. نباید تر و خشک را باهم بسوزانیم. در جاهایی افراط کرده ایم. باید برای دور زدن فیلتر در فضاهای مستهجن قاطع برخورد کنیم. گوگل پلی و خیلی از بازی‌ها به دلایل غیرمنطقی فیلتر شده اند و این مردم آزاری است. بهترین قاضی برای فیلترینگ عرف جامعه است. باید خانواده‌ها و مردم را درگیر این موضوع کنیم و کنترل را به آنان بسپاریم.
وی ادامه داد که باید وارد بحث حکمرانی اینترنت در جهان شویم. در فرهنگ مخابراتی، فضایی و اجتماعی باید حکمران شویم. ولی وی این توضیح را نداد که چگونه باید در کشوری که در موضوع سرعت اینترنت رتبه 153 در جهان را دارد وارد بحث حکمرانی جهانی اینترنت شویم!
علیرضا زاکانی
به نظر می‌رسد قصد این تانک انقلاب که در مناظره شامگاه جمعه چهره ای بسیار خسته داشت، انجام هرکاری برای ضربه زدن به کاندیدای اصلاح طلبان است و از خود هیچ برنامه و نظری ندارد. اما همین اقداماتش تبدیل به ضد تبلیغ شده و مخاطبان رفتار وی را مشمئز کننده می‌دانند. که دلیل این موضوع نیز عدم افزایش پایگاه رای وی است که حتی براساس آخرین نظرسنجی‌های انتخاباتی، رای وی نه فقط افزایش نیافته بلکه کاهش نیز یافته است.
وی در چند نوبت پزشکیان و پورمحمدی را مورد خطاب قرار داد ولی با واکنش همراه با مضحکه آنها مواجه شد، چون اولی وی را جدی نگرفت چون از صحنه انتخابات به نفع یکی از نامزدهای اصولگرا کناره گیری خواهد کرد و دومی وی را نامزد پوششی دانست که بیشتر قصد تخریب دیگر نامزدها را دارد.
زاکانی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: توصیه‌ام به آقای پورمحمدی و آقای پزشکیان این است که هماهنگی ستادهای‌شان را به‌گونه‌ای انجام دهند که لااقل در یک زمان نگویند این نامزد چی هست و آن نامزد چی هست، در دو زمان مختلف صحبت و هماهنگ کنید. افرادی که در ستادهای شما هستند تخریب می‌کنند اما شما باید برنامه‌هایتان را بیان کنید.
وی خطاب به پزشکیان گفت: آقای پزشکیان مراقب باشید برخی سرتان کلاه نگذارند به همان نحوی که در مجلس سرتان کلاه گذاشتند. در این هنگام پزشکیان از زاکانی پرسید: «تا آخر می‌ایستی دیگه.»
زاکانی پاسخ داد: «حتما. می‌مانم و اجازه نمی‌دهم شما رئیس جمهور شوید. دائما در موضع مطالبه‌گری هستنی در حالی که باید پاسخگو کار خودتان باشید. نحوه برخورد شما اصلا درست نیست.»
وی خطاب به پورمحمدی هم گفت: اگر قرار باشد کسی درباره فیلترینگ صحبت کند، آن فرد نباید جناب آقای پورمحمدی باشد که خودش در دوره تصدیش یکی از عوامل فیلترینگ بود.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اجازه نمی‌دهم حق آقای رئیسی در توسعه اینترنت شهید شود. کارهایی که روحانی نکرد، دولت رئیسی انجام داد و توسعه داد. چرا می‌گوید اتوبان درست کرد و در آن دست‌انداز گذاشت؟ خب لااقل اتوبان درست کردیم، شما چه کردید؟ ناراحت نشوید.وی رو به پورمحمدی گفت: یا آقای پورمحمدی از گذشته‌اش توبه کرده یا نه، به چیز دیگری رسیده است البته بعید می‌دانم توبه کرده باشد.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اخلاقا به هم احترام بگذاریم و پاسخ هم را بدهیم.
در هرحال بازنده اصلی این مناظره زاکانی بود که هرچه به می‌کوبد به در بسته می‌خورد و تنها باعث می‌شود که برخلاف انتظارش آرای طرف مقابل افزایش یابد.
به نظر می‌رسد مناظره بعدی نقطه عطف مهمی در کمپین‌های تبلیغاتی نامزدها باشد چون درباره موضوع سیاست خارجی است که قطعا در جامعه با حساسیت بیشتری دنبال خواهد شد و از هم اکنون کاملا مشخص است که برنده این مناظره چه کسی خواهد بود. کد مطلب: 218297 کپی متن خبر برچسب ها: مناظره‌های انتخابات رياست جمهوری رحمان زين الدين همچنان آرام و بدون حاشیه رویکرد عدالتخواهی با پشتوانه مذهبی نقشه گروه‌های سياسی برای پيمودن مسير انتخابات سرگيجه پايداری از پاستور تا بهارستان نبود زيرساخت‌های مناسب عامل ضعف ورزش کشور جريان انحرافی در قامت نواصولگرايان حذف سردار با جنگ داخلی اصولگرايان چالش‌ها و آينده ايران اسلامی بازهم تندروها، بازهم مجلس حداقلی پايان سوگواری؛ آغاز رقابت رونمایی از شور انتخاباتی در مناظره‌ها همچنان آرام و بدون حاشیه سکوت ابهام برانگیز سعید جلیلی درباره FATF ظریف: واقعا تفاوت می کند چه کسی در پاستور بنشیند جان تازه به کمپین پزشکیان سلامت رئيس جمهوری در هاله‌ای از ابهام قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲ افزایش ۶۱درصدی نرخ اجاره‌بها در کشور ما برای یک توافق خوب و پایدار آمادگی داریم شناسنامه دار کردن گردش پول اینفوگرافی: ایرلاین‌های وقت‌ناشناس ایرانی اینفوگرافی: پایان تلخ سرنشینان نفتکش سانچی نام شما
آدرس ايميل شما نظر شما *
ارسال نظر تماشای پادشاه فصل‌ها، فقط در این جاده رژیم غذایی متناسب با گروه خونی خود را بشناسید استوری تلگرام فعال شد