سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024


رمز پیروزی اصلاح‌طلبان؛ جذب آرای خاکستری - مردم سالاری آنلاین
۲ روز قبل / روزنامه مردم سالاری / سیاسی

رمز پیروزی اصلاح‌طلبان؛ جذب آرای خاکستری - مردم سالاری آنلاین

از ساعات زمان آغازین روند رای گیری در تمامی حوزه‌های انتخابیه و صندوق‌های اخذ رای در سراسر کشور، با توجه به عدم تشکیل صفوف رای گیری و خلوتی مراکز اخذ رای به نظر می‌رسید که انتخاباتی کم رمق و کم حضور را مواجه باشیم.

گزارش سياسی ۰ شنبه ۹ تير ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۱۸«مردم سالاری» گزارش می دهدرمز پيروزی اصلاح‌طلبان؛ جذب آرای خاکستری از ساعات زمان آغازين روند راي گيري در تمامي حوزه‌هاي انتخابيه و صندوق‌هاي اخذ راي در سراسر کشور، با توجه به عدم تشکيل صفوف راي گيري و خلوتي مراکز اخذ راي به نظر مي‌رسيد که انتخاباتي کم رمق و کم حضور را مواجه باشيم. گروه سياسي- رحمان زين الدين: از ساعات زمان آغازين روند راي گيري در تمامي حوزه‌هاي انتخابيه و صندوق‌هاي اخذ راي در سراسر کشور، با توجه به عدم تشکيل صفوف راي گيري و خلوتي مراکز اخذ راي به نظر مي‌رسيد که انتخاباتي کم رمق و کم حضور را مواجه باشيم.
به گزارش مردم سالاری آنلاین ،حتي ناظرين سياسي هم با توجه به ميتينگ‌هاي انتخاباتي نامزدها در سراسر کشور، حداق بر اين نظر بودند که مشارکت بطور متوسط به بيش از 55 درصد برسد و حتي نامزد اصلاح طلبان بتواند با اختلاف ناچيزي پيروز انتخابات در همان مرحله اول شود.
اما هرچه از ساعات صبح مي‌گذشت همچنان عدم حضور مردم در پاي صندوق‌هاي راي باعث نگراني اصحاب سياست شده بود.سياستمداراني که تا چند ساعت قبل احساس مي‌کردند که پيروز انتخابات هستند، ناگهان با وضعيتي عجيب مواجه شدند که آنها را در فکر چاره فرو برد.
آنها احساس خطر کرده بودند و اطلاعاتي که از صندوق‌هاي راي در سراسر کشور به آنها مي‌رسيد بر اين بود که نامزد نئواصولگرايان يا همان پاجوش‌ها در عين حالي که آراي کمي را دارد ولي در حال پيشتازي است و اين فاصله را بسيار زياد کرده است.
عملکرد نئو اصوالگرايان در روز انتخابات
اين افراد که شاخص ترين آنها ثايتي، يامين پور و رسايي هستند از زمان پايان تبليغات انتخاباتي در پي جذب موافقت 3 کانديداي ديگر براي انصراف به نفع جليلي بودند که توانستند با انصراف عليرضا زاکاني و اميرحسين قاضي زاده‌هاشمي کمي به قصد و نظر خود دست يابند. اما زورشان به قاليباف نرسيد و وي تا پايان ماند. با اينکه نفر سوم شد اما به نظر نمي‌رسد که اکثريت آراي وي که حدود 3 ميليون نفر است به صندوق جليلي برسد. ولي آنها سعي بر اين دارند که آراي قاليباف را به هر شکلي که شده جذب کنند.
در اينکه رزومه سياست ورزي محمدباقر قاليباف در همين اندازه باقي خواهند ماند، شکي نيست و به قول محمد مهدي اسماعيلي وزير ارشاد دولت سيزدهم، در طالع وي رياست جمهوري وجود ندارد و حتي ممکن است که در روزهاي آينده با توجه به قولي که به اقليت مجلس براي عدم حضور در انتخابات رياست جمهوري داده بود تا رييس مجلس شود، تغييراتي اتفاق افتد و در طي يازده ماه آينده وي ديگر در بالاترين صندلي مجلس ننشيند.
اما اين نئواصولگرايان و پايداري چي‌ها هستند که امروز نه مهمترين بلکه رقيب اصلاح طلبان تبديل شده اند و اينکه رقيب اصلي اصلاحات آراسي خاکستري و قشر نااميد جامعه است.
در هر حال اگر در ميانه روز جمعه زنگ خطر حضور تندروها در مستند اجرايي کشور زده نمي‌شد، مردم همچنان با صندوق‌هاي راي قهر بودند و امروز فاتحه اصلاح طلبي براي هميشه خوانده مي‌شد.
مسير اصلاح طلبان در روزهاي آينده
از همان لحظه اي که وزير کشور نتايج نهايي انتخابات را اعلام کرد، تبليغات دوباره آغاز شده است و اينبار اصلاح طلبان بايد به فکر جذب آراي خاکستري و نسل «ضد» باشند. اينکه براي نسل ضد اهميتي ندارد که چه اتفاقي در سال‌هاي آينده ممکن است براي کشور رخ دهد، زنگ خطري است که براي تمامي وطن دوستان چه آنهايي که درون نظام هستند و چه آنهايي که در خارج نظامند، بايد مهم باشد.
در جريان مناظرات انتخابات اخير مصطفي پورمحمدي شکايتي از صداوسيما داشت و معتقد بود که بايد در مناظرات درباره سياست داخلي که بخشي بسيار مهم است نيز بحث کرد. دکتر بزشکيان درباره مضوعات سياست داخلي اظهارنظر کمي داشته و بطور مشخص نمي‌توان گفت که نظراتش درباره اين موضوع چيست. بنابراين اصلاح طلبان براي اينکه بخواهند بخشي از آراي خاکستري را جذب کنند بايد درباره اين مسايل اظهار نظر شفاف و روشني داشته باشند. اصلاح طلبان بايد به مردم اين اطمينان خاطر را بدهند که هرگز و هرگز با آنها آنگونه که قبلا برخورد مي‌شد، ديگر تکرار نمي‌شود.
مواجهه اصلاح طلبان با نسل «Z»
درباره موضوعات مختلف مربوط به امنيت ملي، از جمله موضوع مهاجران و برخورد با ناهنجاري‌هاي اجتماعي بايد اظهار نظر کنند.
نسل ضد موضوع آبان 98 را همچنان در پس زمينه ذهني خود ذخيره کرده است و اينکه مي‌گويد: «اصلاح طلب، اصولگرا ديگه تمومه ماجرا» بر همين دايره مي‌چرخد.
اصلاح طلبان عضو دولت يازدهم و دوازدهم که امروز عضو ستاد دکتر پزشکيان هستند، از جمله بايد براي اتفاقات رخ داده در آن سال بايد براي مردم و اين نسل توضيح دهند که چرا حوادث و اتفاقات پس از آن رخ داد و منشأ وقوع آن را براي مردم شرح دهند.
اين اتفاق موضوعي بسيار مهم است که در ذهن نسل ضد باقي مانده زيرا اصلا از دولت اعتدال و توسعه که همواره از آن دفاع کرده اند، توقع نداشتند که اينگونه با آنها برخورد شود.
يکي ديگر از موضوعاتي که اصلاح طلبان در يک هفته پبش رو بايد درباره آن تصميم بگيرند، مشارکت پايين در استان‌هاي مرزي استو استان سيستان و بلوچستان و کردستان که متاثر از اتفاقات مهسا اميني بودند، روز جمعه کمترين ميزان مشارکت را داشته و حتي استان کردستان که دکتر پزشکيان به اقوام محترم کرد قرابت و نزديکي دارد، نتوانستند، آراي خوبي را جذب کنند.
اين درست است که اگر همان‌هايي که در مرحله اول راي داده اند، در مرحله دوم نيز پاي صندوق‌هاي راي بيايند، قطعا اصلاح طلبان پيروز انتخابات خواهند بود اما بايد اين موضوع را نيز مدنظر داشت که براساس تجربيات، مردم کمتر تمايل به حضور در دور دوم انتخابات دارند و بايد از همين الان، اصلاح طلبان با ترغيب افرادي که در مرحله اول راي داده اند، افراد ديگري از قشر خاکستري را مجاب به راي دادن کنند.
اين قشر خاکستري يا اصلا راي نمي‌دهند يا به اصلاح طلبان راي مي‌دهند و ستاد پزشکيان بايد به صورت رخ به رخ(فيس تو فيس) و با حوصله اقدام به ارايه دلايل و استدلالات محکم براي جذب راي مخاطبان خود کند. اين اصلاح‌طلبان هستند که مي‌توانند نتيجه بازي را خود مشخص کنند و نبايد اين فرصت مهم و گرانقدر را از دست بدهند. بخصوص از نزديکان نامزد محترم نيز نبايد اشتباهي سربزند که منجر به ريزش آرايي شود که براي جمع کردن آن سختي‌ها و مشقت‌هاي فراواني شده است.
اصلاح طلبان هفته اي سخت و پر از استرس را در پيش دارند و بايد به هر روش و منشي که شده هيچ خطايي از آنها در زمان باقي مانده تا مرحله دوم سرنزند. به اميد روزهاي روشن براي ايران. کد مطلب: 218689 کپی متن خبر برچسب ها: اصلاح‌طلبان انتخابات ریاست جمهوری مسعود پزشکیان رحمان زين الدين رویکرد عدالتخواهی با پشتوانه مذهبی کار سخت پزشکیان برای جذب آرای خاکستری پزشکیان در صدر جستجوی‌های گوگل آيا پزشکيان شگفتی ساز می‌شود؟ نقشه جناح‌های سياسی براي حضور در انتخابات مناظره اول؛ کم رمق و آرام حضور در پای صندوق‌های رای، برای ايران نقشه گروه‌های سياسی برای پيمودن مسير انتخابات عکسی از پسر سیدحسن خمینی در همایش انتخاباتی روحانیان حامی پزشکیان افشاگری توئیتری علی ربیعی از ردپای شرکت های بزرگ دولتی در ستادهای انتخاباتی رمز پيروزی اصلاح‌طلبان؛ جذب آرای خاکستری نتیجه نهایی؛ پزشکیان و جلیلی به دور دوم رفتند حضور پرشور مردم پای صندوق‌های رای بایدن مستاصل، ترامپ خشن چالش‌های دولت چهاردهم سلامت رئيس جمهوری در هاله‌ای از ابهام قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲ افزایش ۶۱درصدی نرخ اجاره‌بها در کشور ما برای یک توافق خوب و پایدار آمادگی داریم شناسنامه دار کردن گردش پول اینفوگرافی: ایرلاین‌های وقت‌ناشناس ایرانی اینفوگرافی: پایان تلخ سرنشینان نفتکش سانچی نام شما
آدرس ايميل شما نظر شما *
ارسال نظر تماشای پادشاه فصل‌ها، فقط در این جاده رژیم غذایی متناسب با گروه خونی خود را بشناسید استوری تلگرام فعال شد