شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024


همچنان آرام و بدون حاشیه - مردم سالاری آنلاین
۱۴۰۳/۰۴/۰۲ / روزنامه مردم سالاری / سیاسی

همچنان آرام و بدون حاشیه - مردم سالاری آنلاین

شامگاه پنجشنبه دومین مناظره انتخاباتی میان نامزدهای ریاست جمهوری و شب گذشته نیز سومین دور آن برگزار شد.

گزارش سياسی ۰ شنبه ۲ تير ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۱۹«مردم سالاری» از مناظره دوم گزارش می‌دهدهمچنان آرام و بدون حاشیه شامگاه پنجشنبه دومین مناظره انتخاباتی میان نامزدهای ریاست جمهوری و شب گذشته نیز سومین دور آن برگزار شد.

گروه سیاسی- رحمان زین الدین: شامگاه پنجشنبه دومین مناظره انتخاباتی میان نامزدهای ریاست جمهوری و شب گذشته نیز سومین دور آن برگزار شد.
به گزارش مردم سالاری آنلاین ،نمایندگان نامزدهای انتخاباتی روز قبل از برگزاری مناظره برای اینکه وقتشان تلف نشود و مناظره تا پاسی شب طول نکشد، زودتر به صداوسیما رفتند و قرعه کشی نشستن در میزهای خود را آغاز کردند.
برهمین اساس شامگاه پنجشنبه تغییراتی در نشستن نامزدها نسبت به دور قبل نمایان بود که اینگونه چینش در پاسخ نامزدی به سخنان دیگر نامزدها تاثیر داشت. امیرحسین قاضی زاده‌هاشمی
این بار نیز مانند دوره گذشته قاضی زاده فرد اول بود و با شروع مناظره اقدام به خواندن لایحه ای در حمایت از محمود احمدی نژاد کرد. وی که خود را در ادامه مناظره ادامه دهنده راه دولت سیزدهم می‌دانست چندین بار از دولت احمدی نژاد تعریف و تمجید کرد و دولت یازدهم و دوازدهم را دولتی فشل و ناکارآمد دانست. در برخی از موارد همچنان مشکلات عدیده کشور را ناشی از 8 سال دولت روحانی خطاب کرد و در سخنان خود اینگونه گفت که همان‌هایی که 8 سال قبل دولت را در دست داشتند اجازه ندادند که دولت سیزدهم کارهای خود را انجام دهد.
البته این موضوع خلاف ترین مطلبی بود که از زبان یکی از نامزدها زده شد چون آمدن دولت سیزدهم که بطور کامل با دولت دوازدهم زاویه داشت، همراهی تمامی ارگانهای کشور از دفتر رهبری تا زیرمجموعه‌های قوه مقننه را با خود داشت و می‌توانست تمامی اراده‌های خود را اجرایی کند. وی همچنین دولت یازدهم و دوازدهم را با دولت سیزدهم مقایسه نکرد بلکه سعی داشت که با دولت نهم و دهم مقایسه کند در حالیکه خود را ادامه دهنده راه رئیس دولت متبوع خود می‌دانست.
محمدباقر قالبیاف
وی این بار بدون حاشیه و با استفاده از تجربیات پیشین در بحث‌ها ورود نکرد و تنها به ارایه برنامه‌های خود پرداخت البته بسیاری از برنامه‌های وی شعاری بوده و به هیچ عنوان قدرت اجرایی ندارد، زیرا تا در میدان عمل وارد نشده باشی نمی‌توانی درباره موضوعات مختلف راهکار نشان دهی. وی همواره در سخنانش کارنامه کاری خود را به رخ مردم می‌کشید و می‌گفت که پشتوانه من کارنامه کاری‌ام هست اما هرگز این را نمی‌گوید که در زمانیکه شهردار تهران بوده با زمان کنونی مشکلات کشور بسیار متفاوت شده و از طرفی حل آنها بسیار سخت تر شده است.
وی این نکته را باظرافت پنهان می‌کند که حضورش در شهرداری با انتقادات بسیاری مواجه شده بود و تهران درحالیکه می‌توانست بسیار ارزان تر اداره شود، آنرا خیلی گران و با هزینه بسیار زیاد اداره کرد.
مصطفی پورمحمدی
در مناظره شامگاه پنجشنبه وی سعی کرد بخشی از عملکرد دولت سیزدهم و حتی بخش‌هایی از دولت یازدهم و دوازدهم را نقد کند اما به نظر می‌رسید که در به چالش کشیدن نمایندگان و حامیان دولت سیزدهم یعنی علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی زاده‌هاشمی و سعید جلیلی توفیقی نداشت و در بخشی از موارد این افراد بجز تعداد اندکی آن هم ازسوی زاکانی مورد پاسخ قرار نگرفت.حتی در بخشی از سخنانش که به صحبت‌های جلیلی بعد از جلسه مجمع درباره fatf اشاره کرد با سکوت جلیلی در این باره مواجه شد و جلیلی در این زمینه هیچ سخنی به میان نیاورد. البته این افشاگری بعد از مناظره در میان کاربران فضای مجازی بازتاب بسیاری داشت و باعث شد که مخاطبان در این زمینه واکنش‌های بسیاری داشته باشند.
علیرضا زاکانی
وی در ابتدای سخنان خود آلبوم عکسی آورد و ادعا کرد که که دولت روحانی کشور را به قهقرا برده است و آوار برداری از اقدامات دولت پیشین در دولت سیزدهم انجام شده و زمان بسیاری در این زمینه لازم است که انجام شود. وی هرگز به انتقاداتی که درباره عملکردش در شهرداری وجود دارد پاسخ نداد و حتی زمانیکه پورمحمدی گفت که زاکانی از پول‌های نفت بلوکه شده ایران در چین اقدام به عقد قرارداد با چینی‌ها کرده است، پاسخی نداد.وی بیشتر به دنبال ایجاد حاشیه بود و حتی در برخی از موارد ارادت خود را به مسعود پزشکیان بیان کرد که با واکنش پزشکیان مواجه شد ولی بازهم پاسخی به وی نداد و پورمحمدی را مورد خطاب قرارداد. در تمامی سخنان وی پوششی بودن موج می‌زد و کاملا مشخص است که به نفع یکی از دو نامزد یعنی قالیباف یا جلیلی انصراف خواهد داد. البته وی در ارایه برنامه‌های خود به کاهش قیمت بنزین و افزایش یارانه‌ها اشاره کرد ولی نگفت از کدام منابع می‌خواهد این میزان یارانه را تهیه و در میان مردم توزیع کند که این موضوع نشان می‌دهد با جود تحریم‌ها وی بیشتر به دنبال فریب مردم است و با سخن رهبر انقلاب که نامزدها شعارهایی که نمی‌توانند اجرایی کنند را به مردم ندهد، کاملا منافات دارد.
مسعود پزشکیان
پزشکیان نیز در مناظره متوسط ظاهر شد و نتوانست مانند مناظره قبلی نشان دهد که سخنور قابلی است اما سعی کرد شعارهایی ندهد که اگر به پست ریاست جمهوری رسید، اجرایی کند. وی در ابتدای مناظره نمودارهایی از فعالیت‌های اقتصادی دولت یازدهم و دوازدهم با دولت سیزدهم نشان داد که مشخص می‌کرد در طی سه سال گذشته فعالیت‌های دولت سیزدهم وضعیت کشور را بدتر کرده است و عملکرد دولت در طی سه سال گذشته درحالیکه دو عضو کابینه در جلسه حضور داشتند، بهتر نشده است.با اینکه پزشکیان در بخشی از سخنانش خود را عضو دولت اصلاحات معرفی کرد و از مردم خواست که اگر این دولت بد بود به وی رای ندهند و اگر خوب بود وی را انتخاب کند ولی هنوز نتوانسته آنگونه که باید شور انتخاباتی در میان مردم و سازمان رای اصلاح طلبان ایجاد کند. از طرف دیگر اینگونه که در جامعه مشخص است، حضور محمدجواد ظریف در ستادش بخصوص پس از سخنرانی طوفانی وی در میزگرد سیاسی و تنش در میزگرد فرهنگی باعث شده که روح جدیدی را سازمان رای اصلاح طلبان دمیده شود.
سعید جلیلی
وی در صحبت‌های خود مانند مناظره پیشین به کلی و تنها به ارایه برنامه‌های خود پرداخت و سخنان خود را بیشتر برنامه محور مطرح کرد. حتی در بخشی از سخنان خود به اشاره ای به سخنان ظریف داشت و بطور غیرمستقیم به وی پاسخ داد ولی کاملا گذرا به این موضوع اشاره کرد و به سرعت به ارایه برنامه‌های خود پرداخت.
اینگونه که به نظر می‌رسد هنوز نامزدهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری نتوانسته‌اند مردم را ترغیب به حضور در پای صندوق‌های رای کنند و همچنان از نظر مشارکت جامعه در حال خوف و رجاست که ببیند کدام نامزد می‌تواند این نقش مهم را
در انتخابات بازی کند. کد مطلب: 218233 کپی متن خبر برچسب ها: مناظره‌های انتخابات رياست جمهوری رحمان زين الدين رویکرد عدالتخواهی با پشتوانه مذهبی نقشه گروه‌های سياسی برای پيمودن مسير انتخابات سرگيجه پايداری از پاستور تا بهارستان نبود زيرساخت‌های مناسب عامل ضعف ورزش کشور جريان انحرافی در قامت نواصولگرايان حذف سردار با جنگ داخلی اصولگرايان چالش‌ها و آينده ايران اسلامی بازهم تندروها، بازهم مجلس حداقلی پايان سوگواری؛ آغاز رقابت نقشه جناح‌های سياسی براي حضور در انتخابات همچنان آرام و بدون حاشیه ظریف: واقعا تفاوت می کند چه کسی در پاستور بنشیند جان تازه به کمپین پزشکیان پزشکیان در صدر جستجوی‌های گوگل رأی به دکتر پزشکیان می‌تواند احیاگر جمهوریت نظام و شکست تحریم باشد سلامت رئيس جمهوری در هاله‌ای از ابهام قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲ افزایش ۶۱درصدی نرخ اجاره‌بها در کشور ما برای یک توافق خوب و پایدار آمادگی داریم شناسنامه دار کردن گردش پول اینفوگرافی: ایرلاین‌های وقت‌ناشناس ایرانی اینفوگرافی: پایان تلخ سرنشینان نفتکش سانچی نام شما
آدرس ايميل شما نظر شما *
ارسال نظر تماشای پادشاه فصل‌ها، فقط در این جاده رژیم غذایی متناسب با گروه خونی خود را بشناسید استوری تلگرام فعال شد