چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۴/۰۶/۱۳

هر چه پنیر سفت‌تر باشد، کلسیم بیشتری دارد - مردم سالاری آنلاین

هر چه پنیر سفت‌تر باشد، کلسیم بیشتری دارد - مردم سالاری آنلاین
به گفته متخصص علوم و صنایع غذایی، به‌طور کلی پنیرهای سفت و سخت که دارای بافت متراکم‌تری هستند به دلیل آبگیری بیشتر میزان شیر بیشتر و کلسیم بالاتری دارند. ضمن اینکه محصولات لبنی پاستوریزه هرچه تاریخ مصرف کوتاه تری داشته باشند، احتمال استفاده از مواد نگهدارنده در آن‌ها به کمترین میزان می رسد.