چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024


دستگاه‌های فرهنگی در پیشگیری از اعتیاد تاثیر گذار هستند
۱۴۰۳/۰۲/۲۵ / خبرگزاری مهر / استانها

دستگاه‌های فرهنگی در پیشگیری از اعتیاد تاثیر گذار هستند

شهرکرد-رئیس کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری شورای اسلامی شهرکرد گفت: همه دستگاه‌های فرهنگی نقش اصلی را در پیشگیری از اعتیاد دارند.

https://mehrnews.com/x34Vfp ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۰۱ کد خبر 6106300 استانها چهارمحال و بختیاری استانها چهارمحال و بختیاری ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۰۱ رییس کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری شورای اسلامی شهرکرد: دستگاه‌های فرهنگی در پیشگیری از اعتیاد تاثیر گذار هستند

شهرکرد-رئیس کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری شورای اسلامی شهرکرد گفت: همه دستگاه‌های فرهنگی نقش اصلی را در پیشگیری از اعتیاد دارند. به گزارش خبرنگار مهر، خداکرم عباسی صبح امروز در هشتمین جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان شهرکرد و پیرو اجرای طرح آرامش در شهر، اظهار کرد: امروز مصرف مواد مخدر در جامعه یک بار تحمیلی در عملکرد و هزینه برای همه دستگاه‌ها و ارگان‌های دولتی به همراه دارد، لذا می‌طلبد همه دستگاه با برنامه‌ای مدون کامل و جامع حضور پیدا کرده و تقسیم کار نمایند تا اثر بخشی لازم صورت پذیرد.

رئیس کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری شورای اسلامی شهرکرد درباره پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر یادآور شد: قبل از به دام افتادن جوانان، ما باید تولید محتوا و کار فرهنگی جهت آگاهی یافتن جوانان از مضرات مصرف مواد مخدر داشته باشیم.

وی درباره یکی از آسیب‌های مواد مخدر خاطر نشان کرد: جوان ما از سر کنجکاوی اقدام به مصرف مواد مخدر مصرف می‌کند در دام آن گرفتار می‌شود؛ تولید محتوا و کار فرهنگی در زمینه پیشگیری از ابتلاء به اعتیاد می‌تواند تأثیر گذار باشد، همه دستگاه‌های ذیربط از جمله صدا و سیما، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی استان نقش اصلی را در این تولید محتوا دارد.

عباسی تأکید کرد: همه دستگاه‌ها از جمله اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات، ائمه جماعت و… تولید محتوا کنند تا دانش‌آموز خردسال ما متوجه آسیب مواد مخدر شود؛ اگر ما او را آگاه نکنیم، متوجه مضرات مواد مخدر نمی‌شود.

وی گفت: در زمینه درمان ما نیازمند مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ دولتی هستیم، ماده ۱۶ مرکزی می‌باشد که به معتادان متجاهر می‌پردازد و مراقبت‌های بعد درمان را انجام می‌دهد، بعد از درمان افراد رها نمی‌شوند و مراقبت بعد درمان انجام می‌شود تا اطمینان از درمان افراد حاصل شود.

رئیس کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه در زمینه اشتغال بیماران نیاز به یک مرکز ماده ۱۵ دولتی هستیم، گفت: خیلی از مردم از مراکز ماده ۱۵ فعلی شاکی هستند، بیماران بعد از ۲۱ روز درمان رهاسازی می‌شوند و غالباً نتیجه خوبی از مراکز ماده ۱۵ فعلی احصا نشده است.

وی افزود: ما نیازمند ماده ۱۵ دولتی با نظارت دستگاه قضا و نیروی انتظامی هستیم و می‌طلبد در دستور کار قرار گیرد.

عباسی تصریح کرد: در رابطه با درمان معتادان تمام دستگاه‌های ذی‌ربط حضور یابند من جمله دانشگاه علوم پزشکی، سازمان بهزیستی، شهرداری و همه ارگان‌های دخیل تقسیم کار انجام دهند و حسابرسی از دستگاه‌ها انجام شود تا اقدامات قطعأ انجام گردد. کد خبر 6106300

کپی شد برچسب‌ها شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشگیری از اعتیاد اعتیاد