جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024


مشارکت کلید انتخاب اصلح/ مردم به کارنامه رای دهند
۴ روز قبل / خبرگزاری مهر / استانها

مشارکت کلید انتخاب اصلح/ مردم به کارنامه رای دهند

رشت- میزگرد تخصصی مهر گیلان با حضور کارشناسان و اعضای هیات علمی دانشگاه گیلان برگزار شد و حاضران بر مشارکت مردم در انتخاب فرد اصلح تاکید کردند.

https://mehrnews.com/x35fF3 ۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۹ کد خبر 6145679 استانها گیلان استانها گیلان ۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۹ در میزگرد انتخاباتی مهر گیلان مطرح شد؛ مشارکت کلید انتخاب اصلح/ مردم به کارنامه رای دهند

رشت- میزگرد تخصصی مهر گیلان با حضور کارشناسان و اعضای هیات علمی دانشگاه گیلان برگزار شد و حاضران بر مشارکت مردم در انتخاب فرد اصلح تاکید کردند. خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: چند روزی بیشتر به چهاردهمین روز انتخابات ریاست جمهوری باقی نمانده است، از ستادهای انتخاباتی کاندیداها گرفته تا تمهیدات مسؤولان و تأکیدات سخنرانان و صاحب نظران در برنامه‌ها و مراسم‌های مختلف همگی برای برگزاری انتخاباتی پرشور در گیلان همچون سایر نقاط کشور فعالیت می‌کنند تا سرنوشت کشور برای چهار سال به بهترین شکل ممکن رقم بخورد.

خبرگزاری مهر در استان گیلان به منظور شنیدن نظرات کارشناسان و دانشگاهیان در مورد اهمیت مشارکت در انتخابات و انتظارات آنها از رئیس جمهور در میزگردی با حضور کارشناسان و اعضای هیأت علمی دانشگاه گیلان گفت‌وگویی داشته که مشروح آن در ذیل آمده است.

نقش رسانه‌ها در اهتزاز همیشگی پرچم ایران در دنیا

«الهام حیدری» مدیر خبرگزاری مهر گیلان در این میزگرد خبری با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم اظهار کرد: در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علاوه بر انتخاب اصلح، حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رأی مورد توجه رسانه‌های بین المللی قرار خواهد گرفت.

مدیر خبرگزاری مهر گیلان با بیان اینکه جمهوریت از ارکان مهم انقلاب اسلامی است، افزود: حضور حداکثری مردم به عنوان یکی از ارکان اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی در این عرصه حساس و سرنوشت ساز اهمیت بالایی دارد.

وی با تاکید بر اینکه گفتگوی اجتماعی و مشارکت مردم، اعتماد عمومی را در جامعه افزایش می‌دهد، بیان کرد: هرگونه تبلیغ علیه مشارکت مردم را می‌توان مخالفت با داشتن ایران قوی قلمداد کرد بنابراین نقش رسانه‌ها در آگاهی مردم برای اهتزاز پرچم ایران در این آوردگاه سیاسی و مردمی بسیار مهم است.

مشارکت در انتخابات نشان از اظهار نظر سیاسی و اجتماعی است

«عذرا زبردست» عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان در این میزگرد با اشاره به اهمیت اخلاق انتخاباتی در مشارکت حداکثری اظهار کرد: مشارکت در انتخابات به معنی پویایی فرد در فعالیت اجتماعی و سیاسی است.

وی با بیان اینکه مشارکت مردم در انتخابات نشان دهنده اعتماد به نفس بالای افراد در فعالیت اجتماعی است، افزود: اعتماد به نفس بالا منجر به این می‌شود که فرد بیان نظر متفاوت و مخالف در فعالیت اجتماعی و سیاسی را از حقوق اجتماعی خود بداند به این معنی که ابراز نظر اجتماعی و سیاسی خود را نشان از جرأت و شجاعت در بیان نظرات می‌داند.

عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان با تاکید بر اینکه مشارکت در انتخابات و انتخاب گزینه مدنظر، نشان از اظهار نظر اجتماعی و به طبع اعتماد به نفس بالای اجتماعی و سیاسی است، افزود: انتخابات مظهر اظهار نظر اجتماعی و سیاسی است و مشارکت در انتخابات نیز نشان دهنده پویایی افراد در کنش‌های اجتماعی و سیاسی است.

انقلاب اسلامی ایران مردم پایه است

«جواد نظری مقدم» عضو هیأت علمی پژوهشکده و علوم اجتماعی نیز در این میزگرد با تاکید بر اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری اظهار کرد: شکل گیری انقلاب اسلامی بر اساس آرا و خواسته مردم بوده و باید گفت انقلاب اسلامی ایران مردم پایه است.

عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان با تاکید بر اینکه مخالفین انقلاب اسلامی برای اینکه نظام، مسیر تعالی را طی نکند توطئه‌های مختلفی ایجاد کرده‌اند، گفت: بدخواهان همواره تلاش کردند تا بین نظام سیاسی و مردم شکاف ایجاد شود و برای تحقق این هدف از ابزارهای مختلف سیاسی، رسانه‌ای، اقتصادی و غیره استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه بدخواهان نظام، جمهوری اسلامی را به یک روایت و الگوی سیاسی خاصی که متعلق به یک جریان منحصر به فرد است، متهم می‌کنند، گفت: مشارکت مردم یکی از مؤلفه‌های مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و نظام سیاسی جمهوری اسلامی است و یک کنش شرعی است بنابراین باید گفت که نظام سیاسی ایران اسلامی متکی بر آرا مردم است.

انتخاب اصلح بسترساز تحقق کامل آرمان‌های انقلاب

«محمود رنجبر» دیگر عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان هم در این میزگرد با اشاره به اینکه مردم آرمان‌های انقلاب اسلامی را به صورت انتزاعی پذیرفته و انتظار تحقق کامل آن را دارند، اظهار کرد: عدم تحقق برخی از آرمان‌ها و افق‌های انقلاب اسلامی در برخی حوزه‌ها از جمله اقتصاد و یا بعضی مؤلفه‌های اجتماعی منجر به گلایه مردم شده و ممکن است مشارکت حداکثری را با مسئله مواجه کند.

رنجبر با بیان اینکه در دهکده جهانی جوانان ایرانی خود را با جوامع بین المللی در حوزه‌های مختلف مقایسه می‌کنند، گفت: دیدن تفاوت‌های سطح زندگی در ایران و برخی جوامع بین المللی سوالاتی را در ذهن جوان ایرانی ایجاد کرده و با خود می‌گوید که چرا نباید آرمان‌های انقلاب در برخی امور به طور کامل تحقق پیدا کند.

وی عدم انتخاب درست و اصلح در مناصب مختلف را از دلایل عدم تحقق برخی از آرمان‌های انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: برطرف نشدن برخی ضعف‌های موجود کارگزاری از دیگر مسائلی است که تحقق کامل آرمان‌های انقلاب را با وقفه مواجه کرده که نیازمند اصلاح است تا انتخاب مردم وقتی وارد میدان می‌شود ضعف‌های کارگزاری در تحقق برنامه‌های آنان خلل ایجاد نکند.

بلوغ سیاسی دهه هشتادی‌ها

«نرگس ذوالفقاری» دانشجوی جوان گیلانی که اولین تجربه انتخابات ریاست جمهوری در هشتم تیر در انتظار اوست در این میزگرد رسانه‌ای اظهار کرد: اهداف ما اگر بر اساس گفتمان انقلاب اسلامی باشد می‌توانیم انتخاب درست در پیش داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ارائه برنامه‌های راهبردی برای آینده کشور و مشخص کردن چشم انداز روشن برای امیدواری مردم باید در اولویت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم باشد، افزود: مشارکت بالا قدرت چانه زنی کشور در مسائل خارجی را بالاتر می‌برد، به این معنی که مشارکت حداکثری ارتباط مستقیم با اقتدار ملی دارد.

ذوالفقاری با تاکید بر حضور در انتخابات ریاست جمهوری گفت: من و هم سن و سالانم با حضور قاطعانه در انتخابات بلوغ سیاسی یک دهه هشتادی را نشان خواهیم داد و قطعاً کارنامه خوب در انتخاب فرد اصلح بسیار در انتخاب اثرگذار خواهد بود.

انتخابات زمینه‌ای برای نمایش اقتدار ملی

«مریم صداقت» نیز در این میزگرد با تاکید بر اهمیت نقش جوانان در انتخابات پیش رو اظهار کرد: حضور جوانان در انتخابات بسیار حائز اهمیت است چرا که افکار نسل امروز به سختی اقناع شده و با آگاهی پای صندوق‌های رأی حاضر می‌شوند.

پژوهشگر و مدرس دانشگاه با بیان اینکه آگاهی جوانانی که انقلاب و امام انقلاب را ندیده، نشان از بلوغ سیاسی آنان است، افزود: انتخابات از برکات انقلاب اسلامی است و شرکت در انتخابات ضمن اینکه یک وظیفه دینی و اجتماعی است؛ زمینه‌ای برای نمایش اقتدار ملی است.

وی با تاکید بر اینکه رأی مردم مستقیم و غیرمستقیم ساختار قدرت سیاسی نظام را مشخص و تعیین می‌کند، گفت: انتخابات و حضور حماسی مردمی، منجر به اعتماد متقابل میان نظام اسلامی و مردم می‌شود.

رئیس جمهور خستگی ناپذیر

«فاطمه احمدی» از طلاب و فعالان فضای مجازی نیز در این میزگرد با تاکید بر اینکه شرکت در انتخابات یک وظیفه است، اظهار کرد: شرکت مردم در انتخابات در نظام اسلامی، علاوه بر اینکه حق مردم از جهت مشارکت در تعیین سرنوشت خویش است، تکلیفی الهی نیز محسوب می‌شود.

وی با اشاره به ویژگی‌های شهید جمهور ایران بر شاخص‌های رئیس جمهور جهادی تاکید کرد و افزود: خستگی ناپذیری، داشتن همت بالا و حرکت کردن در مسیر آرمان‌های انقلاب و پیشرفت کشور از مولفه‌هایی است که انتظار می‌رود رئیس جمهور منتخب بر آنان اهتمام داشته باشد. داشته باشد.

«همت جهادی» و «ایمان» از مؤلفه‌های انتخاب اصلح

«ام سلمه فرد» نیز در این میزگرد با تاکید بر اینکه پایبندی به مبانی و ارزش‌های اسلام، انقلاب و اهداف ملت از مولفه‌هایی است که انتظار می‌رود رئیس جمهور منتخب بر آن توجه داشته باشد، اظهار کرد: استکبار ستیز، شجاع و مقاوم در برابر فشارهای دشمن از دیگر مولفه‌هایی است که انتظار می‌رود رئیس جمهور منتخب بر آن توجه داشته باشد.

خبرنگار و فعال رسانه‌ای استان گیلان با بیان اینکه مرور بر بیانات رهبر انقلاب شاخص‌های انتخاب اصلح را نمایان می‌کند، افزود: تاکید ایشان بر شاخص «مدیریت و کفایت»، «همت جهادی» و «ایمان» از پرتکرارترین شاخص‌های طرح‌شده برای شناسایی «کاندیدای اصلح» بوده است. کد خبر 6145679

کپی شد برچسب‌ها انتخابات ریاست جمهوری 1403 میزگرد دفتر خبرگزاری مهر در گیلان