پنجشنبه, ۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 23 May, 2024


احداث ۲ هزار مگاوات نیروگاه برق توسط صنایع تا پایان سال
۱۴۰۳/۰۲/۲۱ / خبرگزاری مهر / اقتصادی

احداث ۲ هزار مگاوات نیروگاه برق توسط صنایع تا پایان سال

سخنگوی صنعت برق گفت: صنایع انرژی بر باید حتماً خودشان نیروگاه بسازند که تعدادی از آنها تاکنون موفق به احداث ۱۴۰۰ مگاوات نیروگاه شده‌اند که این عدد تا پایان امسال به ۲ هزار مگاوات می رسد.

https://mehrnews.com/x34Sgm ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۴۸ کد خبر 6101545 اقتصاد آب و انرژی اقتصاد آب و انرژی ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۴۸ احداث ۲ هزار مگاوات نیروگاه برق توسط صنایع تا پایان سال

سخنگوی صنعت برق گفت: صنایع انرژی بر باید حتماً خودشان نیروگاه بسازند که تعدادی از آنها تاکنون موفق به احداث ۱۴۰۰ مگاوات نیروگاه شده‌اند که این عدد تا پایان امسال به ۲ هزار مگاوات می رسد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق، مصطفی رجبی مشهدی خاطرنشان کرد: در مرداد سال گذشته و در اوج بار تابستان ۱۴۰۲، تولید فولاد ایران در بین کشورهای جهان بیشترین رشد را داشته است.

وی ادامه داد: با توجه به افزایش حجم صادرات فولاد کشور از سود مطلوبی در صورت‌های مالی خود برخوردار بوده‌اند و همین امر نشان آن است که در زمینه دریافت انرژی برق از رشد مطلوبی برخوردار بوده و انرژی پایداری دریافت کرده‌اند.

به گفته مدیرعامل شرکت توانیر میزان رشد مصرف برق صنایع انرژی بر در مرداد سال گذشته حدود ۵.۵ درصد بود و کمترین میزان تولید این صنایع به آذرماه گذشته مربوط می‌شد که هیچ محدودیتی در تأمین برق و انرژی نداشته‌اند.

رجبی مشهدی با تأکید بر اینکه اگرچه صنعت برق تمام تلاش خود را به کار می‌بندد که انرژی بیشتری به بخش مولد کشور تحویل دهد و این را جز مسئولیت‌های خود می‌داند، گفت: بنا بر تکلیفی که در ماده ۴ قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق پیش‌بینی‌شده است، صنایع انرژی بر باید حتماً خودشان نیروگاه بسازند که تعدادی از آنها تاکنون موفق به احداث حدود ۱۴۰۰ مگاوات نیروگاه شده‌اند که این میزان تا پایان سال جاری به حدود ۲ هزار مگاوات خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه ساخت نیروگاه برای صنایع امتیازاتی در بر خواهد داشت، افزود: تعرفه سوخت نیروگاهی، اتصال به شبکه سراسری برق کشور و تکمیل بخش بالادست که نیازمند سرمایه‌گذاری سنگینی است برای صنعت برق خواهد بود تا بتوانند انرژی پایدار برای تولید داشته باشند.

سخنگوی صنعت برق ادامه داد: همان‌طور که بخش مولد کشور برای از حرکت نایستادن چرخ تولید به فکر تأمین مواد اولیه، فرآیندها و سایر موضوع‌های تولید است، حتماً باید به فکر تأمین انرژی موردنیاز خود نیز باشد و می‌تواند با احداث نیروگاه عدم النفع و خسارتی احتمالی خود را حداقل کند.

رجبی مشهدی گفت: ضمن آنکه صنعت برق خود را مکلف و موظف می‌داند که نیروگاه‌های صنایع را به شبکه سراسری متصل کند تا درصورتی‌که دچار مشکلی در تأمین برق و یا قطع برق شدند برای تأمین برق خود از شبکه سراسری کمک بگیرند. کد خبر 6101545

کپی شد برچسب‌ها مصطفی رجبی مشهدی شرکت توانیر صنعت برق دولت سیزدهم