پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024


استادان راهنمای رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی معرفی شدند
۱۴۰۳/۰۳/۲۹ / خبرگزاری مهر / فرهنگی

استادان راهنمای رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی معرفی شدند

دبیر علمی رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی با معرفی استادان مشاور این رویداد هنری به تشریح روند برگزاری این رویداد و مسئولیت استادان راهنما در جریان برپایی آن پرداخت.

https://mehrnews.com/x35cFW ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۵۵ کد خبر 6140921 هنر سینمای ایران هنر سینمای ایران ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۵۵ استادان راهنمای رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی معرفی شدند

دبیر علمی رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی با معرفی استادان مشاور این رویداد هنری به تشریح روند برگزاری این رویداد و مسئولیت استادان راهنما در جریان برپایی آن پرداخت. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری رویداد، به گفته سید جلال چاوشیان دبیر علمی رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی، هیاتی متشکل از محمود اربابی، علی مؤذنی، رضا حیدرنژاد، مهدی احمدی و هومان فاضل به عنوان استاد راهنما (منتور) با نخستین رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی همکاری دارند.

چاوشیان با ارایه توضیحاتی درباره روند برگزاری این برنامه گفت: ابتدا و در روز اول ۱۰۰ شرکت‌کننده فرصت دارند که ایده‌ خود را در بخش فیلم‌های سینمایی و سریال تنها در ۹۰ ثانیه ارائه دهند. از بین آنها حداکثر ۲۰ ایده‌ برتر توسط شرکت‌کنندگان انتخاب می‌شود و آنها به ۲۰ گروه در بخش سریال و سینمایی تقسیم می‌شوند.

وی اضافه کرد: در ادامه، این گروه‌ها با همراهی استادان راهنمای خود می‌بایست ایده‌ها را به بهترین طرح ممکن تبدیل کنند.

چاوشیان ادامه داد: عصر روز سوم هم روز ارائه طرح‌هاست که هرگروه، برای ارائه خود ۷ دقیقه زمان خواهد داشت و هیات محترم داوران سه طرح برتر در بخش فیلم بلند و سریال را معرفی می‌کنند و جوایزی به آن ها تقدیم می‌شود.

دبیر علمی رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی عنوان کرد: در حاشیه این مراسم شرکت‌کنندگان می‌توانند با سرمایه‌گذاران حاضر برای معرفی طرح‌های خود مذاکره کنند.

چاوشیان، از جمله اهداف این رویداد را شناسایی، تجمیع و حمایت از استعدادهای جوان و خلاقی دانست که صاحب ایده‌های تازه و بکر هستند.

وی تشریح کرد: این ‌صاحبان ایده با هدایت استادان راهنما و مواجهه مستقیم و تعاملی با یکدیگر، می‌توانند به خلق ایده‌های جمعی دست بزنند و در یک هم‌افزایی هدفمند ایده‌های بزرگی را خلق کنند و پرورش دهند. دیگر این‌که این رویداد می‌تواند زمینه شکل‌گیری همکاری‌های مستمر میان اعضا یا استادان را فراهم آورد.

وی تاکید کرد: این فرآیند می‌تواند به عنوان یک کارخانه نوآوری مجازی به کانونی برای ارتباط و جذب ایده‌های خلاق ملی و بین‌المللی تبدیل شود.

چاوشیان، یادگیری شیوه‌ «ارائه» درست فیلم‌نامه و جذب سرمایه‌گذار را دستاورد دیگر این رویداد برای شرکت‌کنندگان دانست و یادآور شد: در حال حاضر عدم توانایی ارائه موثر یک ایده، از چالش‌های مهم سینمای ماست که می‌تواند گاهی یک ایده جذاب و حرفه‌ای را با شکست مواجه کند.

وی با برشمردن دیگر ویژگی‌های این رویداد ادامه داد: در این رویداد شرایطی فراهم است تا نویسندگان بتوانند با طیف وسیعی از تهیه‌کنندگان و مدیران سینمایی دور یک میز بنشینند و به گفت‌وگو بپردازند و اگر تمایل داشتند با یکدیگر کار کنند، وارد گفت‌وگو می‌شوند و تعاملِ ایده و طرح صورت می‌گیرد. شاید هم به قراردادی برای ساخت اثر منتج شود.

وی در پایان، کارآفرینی و کسب روحیه «کار تیمی» را از دیگر دستاوردهای این رویداد دانست و افزود: ذات این گونه رویدادها به صورتی است که برنامه‌ها به صورت تیمی و گروهی پیش می‌رود.

اولین رویداد استارت آپ فیلمنامه‌نویسی با ریاست محمدحسین ایمانی خوشخو از هفتم تا نهم مرداد در آستانه سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود. کد خبر 6140921 آروین موذن زاده

کپی شد مطالب مرتبط اعلام زمان برگزاری اولین رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی ۹۹ اثر به رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی راه پیدا کردند برچسب‌ها محمدحسین ایمانی خوشخو علی موذنی محمود اربابی مهدی احمدی فیلمنامه نویسی