دوشنبه, ۴ تیر, ۱۴۰۳ / 24 June, 2024


کنترل شرایط بهداشتی انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی
۱۴۰۳/۰۳/۱۹ / خبرگزاری مهر / سلامت

کنترل شرایط بهداشتی انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی

سرپرست اداره کل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی به صورت مستمر ارزیابی و شرایط بهداشتی انبارش در این مراکز کنترل و رتبه بندی می‌شود.

https://mehrnews.com/x357gC ۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۳ کد خبر 6130370 سلامت تغذیه سلامت تغذیه ۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۳ بهفر تاکید کرد؛ کنترل شرایط بهداشتی انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی

سرپرست اداره کل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی به صورت مستمر ارزیابی و شرایط بهداشتی انبارش در این مراکز کنترل و رتبه بندی می‌شود. به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعظیم بهفر ، با اشاره به اینکه وفق قانون موارد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانه‌ها مشمول اخذ مجوزهای بهداشتی است، اظهار کرد: اداره کل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با هدف کنترل شرایط بهداشتی در مراکز نگهداری مواد و فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی، پس از بازنگری حداقل ضوابط فنی بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده‌های غذایی و بهداشتی در ۱۳۹۳، به صورت مستمر اقدام به ارزیابی شرایط بهداشتی انبارش در مراکز مذکور و رتبه بندی آنها می‌کند.

وی افزود: در صورت عدم رعایت شرایط قابل قبول سازمان غذا و دارو در انبارهای مواد خوراکی و یا آشامیدنی مطابق با قانون برخورد خواهد شد.

به گفته بهفر ، نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی به منظور کنترل و حفظ سلامت محصولات و در پی آن سلامت جامعه ضروری است و بخش مهمی از زنجیره تأمین غذا محسوب می‌شود. کد خبر 6130370 حبیب احسنی پور

کپی شد برچسب‌ها عبدالعظیم بهفر روز جهانی غذا سازمان غذا و دارو