شنبه / ۲۸ تیر / ۱۴۰۴ - 19 July, 2025
 خبرگزاری میزان / ۱۴۰۳/۰۹/۰۲

نقش میوه‌های فصل سرما در پیشگیری از آنفلوآنزا و سرماخوردگی

نقش میوه‌های فصل سرما در پیشگیری از آنفلوآنزا و سرماخوردگی
یک متخصص تغذیه به بیان توصیه‌هایی برای مصرف میوه‌های فصل سرما پرداخت و گفت: میوه‌های فصل سرما سرشار از ویتامین C هستند که نقش بسزایی در تقویت سیتسم ایمنی دارد و افراد را در برابر بیماری‌های عفونی نظیر آنفلوآنزا و سرماخوردگی مقاوم می‌کند.