
در پی نقض آتش بس و تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به مناطقی از جنوب کشور، ارتش با انواع پهپادهای انهدامی، ناوگان پنجم این کشور در بحرین را آماج حملات پهپادی خود، قرار داد.
در این موج از حملات پهپادی ارتش، آنتنهای ارتباطی و تاسیسات راداری سامانه پاتریوت ناوگان پنجم مورد هدف قرار گرفت.
همچنین رزمندگان نیروی دریایی سپاه سحرگاه امروز در تنبیه متجاوز طی دو موج عملیاتی هجده هدف مهم متعلق به ارتش شرور امریکا در پایگاه های هوایی علی السالم و احمدالجابر و همچنین پایگاه های هوایی شیخ عیسی را مورد اصابت قرار داده و منهدم کردند.
این خبر در حال بهروزرسانی است...
منابع محلی با انتشار تصاویری از فعالیت سامانههای پدافند هوایی در اردن، همزمان با هدف قرار داده شدن پایگاه تروریستهای آمریکایی توسط موشکهای ایرانی خبر دادند.
ترامپ:
من از جمهوریخواهان کنگره میخواهم که فوراً لایحه مصالحه نظامی ۳۵۰ میلیارد دلاری پیشبینیشده را تصویب کنند.
ادعای فرماندهی مرکزی آمریکا:
نیروهای آمریکایی حملات خود را در ایران تکمیل کردهاند.
ما حملات دفاعی بیشتری را با هدف قرار دادن چندین سایت در ایران انجام دادیم.
این حملات قابلیتهای نظامی ایران، سیستمهای ارتباطی و سایتهای دفاع هوایی در سراسر ایران را هدف قرار داد.
منابع عربی از فعالیتهای بی ثمر پدافند هوایی بحرین برای مقابله با موشک ها و پهپادهای ایرانی خبر دادند.
وزارت کشور بحرین به ساکنان این کشور هشدار داد در پی حمله موشکی و فعال شدن آژیرهای هشدار در مناطق امن پناه بگیرند.
منبع : خبرگزاری میزان

















































