
مبینا نعمتزاده، ملیپوش تکواندوی ایران و دارنده مدال برنز المپیک، درباره آخرین وضعیت جسمانی خود اظهار داشت: با توجه به پارگی کامل رباط صلیبی، حضورم در بازیهای آسیایی ناگویا منتفی شده و طبق نظر پزشکان باید حدود ۹ ماه دوره درمان و بازتوانی را سپری کنم.
وی با اشاره به برنامه تعیین نماینده وزن خود برای حضور در این رقابتها افزود: قرار بود برای مشخص شدن تکلیف اعزام به بازیهای آسیایی، رقابتی انتخابی میان من و ناهید کیانی برگزار شود، اما شدت آسیبدیدگی و پارگی کامل رباط صلیبی باعث شد شرایط کاملاً تغییر کند.
نعمتزاده در واکنش به برخی حواشی و شایعات مطرحشده پیرامون رابطهاش با ناهید کیانی نیز گفت: ارتباط ما همواره دوستانه و حرفهای بوده است. در کنار رقابت ورزشی، دوستی خوبی با یکدیگر داریم و تلاش میکنیم به پیشرفت هم کمک کنیم. هیچگاه اهل کریخوانی نبودهام و ترجیح میدهم تواناییهایم را در میدان مسابقه نشان دهم.
وی ادامه داد: اطمینان دارم این مصدومیت پایان راه نیست و پس از پشت سر گذاشتن دوران درمان، با انگیزه بیشتری به میادین بازخواهم گشت. رابطه من و ناهید کیانی فراتر از رقابتهای ورزشی است و احترام متقابلی میان ما وجود دارد.
دارنده مدال برنز المپیک همچنین درباره عملکرد خود در مسابقات قهرمانی آسیا اظهار داشت: حدود یک ماه پیش از این رقابتها با آسیب جدی مواجه شدم و شرایط بسیار دشواری را پشت سر گذاشتم. هدف اصلیام کسب مدال و خوشحال کردن مردم بود، اما وضعیت جسمانیام اجازه نداد آنطور که انتظار داشتم ظاهر شوم. تنها خانوادهام از سختیهایی که در این مدت تحمل کردم آگاه هستند.
نعمتزاده خاطرنشان کرد: هفته آینده تحت عمل جراحی قرار خواهم گرفت و امیدوارم با حمایت و انرژی مثبت مردم بتوانم این دوره سخت را پشت سر بگذارم.
وی در پایان درباره زمان مشخص شدن شدت مصدومیتش گفت: هنگام اعزام هنوز پارگی کامل رباط صلیبی قطعی نشده بود، اما پس از انجام بررسیهای پزشکی و MRI مشخص شد که آسیب واردشده بسیار جدی است. حدود یک ماه و نیم پیش از مسابقات دچار این مصدومیت شدم و در این مدت روزانه دو نوبت فیزیوتراپی انجام میدادم، اما در نهایت شرایط به گونهای پیش رفت که نتوانستم برنامههای فنی خود را در مسابقات بهطور کامل اجرا کنم.
منبع : خبرگزاری میزان

















































