چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024


یه دسر یخچالی جدید با بیسکویت پتی بور
۱۴۰۳/۰۲/۱۰ / سایت نمناک / سبک زندگی

یه دسر یخچالی جدید با بیسکویت پتی بور

اگر به دنبال دستور تهیه یک دسر خوشمزه و فوری هستید این مطلب یک دستور تهیه فوق العاده برای شما دارد که با مواد در دسترسی آماده خواهد شد.

آشپزخونه گوناگونآموزش دسر یخچالی جدید با بیسکویت پتی بور؛ ساده و ارزونتاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1403 کد مطلب : 93365 زمان مطالعه : 2 دقیقه اگر به دنبال دستور تهیه یک دسر خوشمزه و فوری هستید این مطلب یک دستور تهیه فوق العاده برای شما دارد که با مواد در دسترسی آماده خواهد شد.دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور و خامه

کیک یخچالی یا دسرهای خوشمزه فوری که برای پذیرایی تهیه می شوند، بدلیل استفاده نکردن از فر و ساده بودن مراحل آماده سازی، جزو پرطرفدارترین ها میان دسر با بیسکویت پتی بور هستند. اگر علاقه به دسر نسکافه ای یا انواع دسر شیک فوری برای میهمانی های خودمانی دارید و جزو طرفداران تیرامیسو هستید، رسپی این بخش از آموزش دسر در نمناک، ایده خوبی برایتان خواهد بود.

مواد لازم دسر ساده یخچالیمواد لازممقدارشیر1 لیترشکرنصف لیوانپودر نسکافه فوری1 قاشق غذاخوریپودر نشاسته ذره2 قاشق غذاخوریآرد سفید2 قاشق غذاخوریپودر ژلاتین1 قاشق غذاخوری

نکته مهم درباره مواد لازم دسر یخچالیاین دسر کم شیرین است بنابراین اگر مایل بودید دسر شما شیرین تر باشد، میتوانید میزان شکر را تا 1 لیوان اضافه کنیددر صورت حذف پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنیدچنانچه پودر نسکافه فوری در دسترس نداشتید، به عنوان جایگزین میتوانید 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنیدطرز تهیه دسر یخچالی ساده با بیسکوئیتدر مرحله اول، تمام مواد بالا را با هم ترکیب کرده و رو حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به جوش بیاید.بعد از به جوش آمدن مواد، 1 بسته خامه صبحانه به آن اضافه کرده و کمی مخلوط کنید تا یکدست شود و از روی حرارت بردارید.حالا نوبت بخش نهایی دسر بیسکوئیتی خوشمزه ماست. ظرف مناسب خود را انتخاب کرده و داخل آن یک لایه از بیسکوییت ها را بچینید و از مواد روی بیسکوئیت ها بریزید.سپس لایه بعدی بیسکوئیت و مواد میانی دسر. به همین شکل ادامه دهید تا ظرف پر شود.چون مواد داغ است، نیازی به مرطوب کردن بیسکویت ها نیست.بعد از پایان چینش بیسکوئیت و مواد دسر، ظرف را به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرر دهید.بعد از آنکه دسر خودش را به اصطلاح گرفت، آن را از یخچال بیرون آورده و یا پودر شکلات و هر خوشمزه دیگری تزیین کنید.آموزش دسر یخچالی جدید با بیسکویت پتی بور؛ ساده و ارزون5 1 این مطلب مفید بود ؟10