یبار امتحانش کن مزه متفاوتشو ببین. برای کنسرو کردن خورشت کافیه خورشت رو داغ بریزید تو شیشه و بلافاصله شیشه رو به مدت دوساعت سروته نکهدارید تا هواگیری بشه ماندگاریش در جای سرد و داخل یخچال ۶ ماه. اگه خورشت سرد شده بعد از ریختن تو شیشه به مدت یکربع شیشه را در آب بجوشانید بعد سروته کنید عملیات کنسرو شدن با مواد سرد انجام نمیشه حتما باید مواد داخل شیشه داغ باشه. اندازه مواد ویدیو واقعا چشمی بوده چون تقاضا کردید که تو این سایز شیشه چقدر مواد بریزیم که کافی باشه اندازه هاشو میگم مواد مشترک هردو …