دوشنبه / ۳۰ تیر / ۱۴۰۴ - 21 July, 2025
 سایت نی نی بان / ۱۴۰۳/۰۸/۰۷

طرز بو دادن پسته در هواپز: ترفندهای حرفه‌ای برای پسته‌های خوشمزه با پوست و بدون پوست

طرز بو دادن پسته در هواپز: ترفندهای حرفه‌ای برای پسته‌های خوشمزه با پوست و بدون پوست
اگر به دنبال روشی سالم و خوش‌طعم برای برشته کردن پسته خام هستید، هواپز (ایرفرایر) یکی از بهترین گزینه‌هاست. در این روش می‌توانید پسته‌ها را به‌صورت با پوست یا بدون پوست در هواپز برشته کرده و از طعم دلچسب آنها لذت ببرید. در ادامه، روش دقیق بو دادن پسته در ایرفرایر و نکات مهم برای برشته کردن و طعم‌دار کردن پسته خام را برایتان توضیح می‌دهیم.