پنجشنبه / ۲۶ تیر / ۱۴۰۴ - 17 July, 2025
 سایت نی نی بان / ۱۴۰۴/۰۳/۱۰

از لبنیات سنتی استفاده می‌کنید؟/ حتما این مطلب را بخوانید

از لبنیات سنتی استفاده می‌کنید؟/ حتما این مطلب را بخوانید
در مواردی که افراد ناچار به استفاده از شیر سنتی یا فله‌ای هستند، حداقل باید شیر را تا دمای جوش حرارت داده و سه تا پنج دقیقه به حالت قل‌زدن نگه دارند. در صورتی که پنیر از شیر خام تهیه شده باشد، باید حداقل سه ماه در آب نمک بماند تا امکان مصرف پیدا کند.