چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت نی نی بان / ۱۴۰۳/۰۴/۲۶

نکات مهم در تهیه شله زرد که باید بدانید!

نکات مهم در تهیه شله زرد که باید بدانید!
شله زرد، دسری سنتی ایرانی است که از برنج، زعفران، شکر، خلال بادام، گلاب و هل تهیه می‌شود. این دسر به دلیل رنگ زرد و عطر و طعم بی‌نظیرش، طرفداران زیادی دارد و به طور خاص در ماه رمضان برای افطار سرو می‌شود. شله زرد علاوه بر خوشمزگی، خواص زیادی هم دارد. زعفران موجود در آن، باعث تقویت حافظه و سیستم عصبی می‌شود. برنج نیز منبع کربوهیدرات است و انرژی بدن را تامین می‌کند. خلال بادام نیز سرشار از ویتامین E و آنتی‌اکسیدان است که برای سلامتی پوست و مو مفید است.