شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024


۱۳۹۸/۱۱/۰۶ / /
چرا آرد سبوس‌دار خریدار ندارد؟
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: آردی که ۱۵ درصد سبوس‌گیری دارد، با آهن و فولیک‌اسید غنی می‌شود تا در کم‌خونی ناشی از فقر آهن مداخله شود اما همچنان در سطح عرضه، گزارش‌هایی داریم که آرد غنی‌شده، با آردهای دیگر مخلوط می‌شود زیرا عوام فکر می‌کنند نان سفید کیفیت بهتری دارد.