شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024


۱۳۹۹/۰۴/۱۹ / /
طرز تهیه نوشیدنی‌های خنک و تابستانی
در فصل تابستان و در روزهای تابستانی هیچ چیزی مثل یک نوشیدنی سرد و خوشمزه نمی تواند شما را خنک نگه دارد. نوشیدنی موهیتو لیموی تازه - یک عددبرگ تازه نعناع – کمیشکر قهوه‌ای - دو قاشق غذا خوریسودا (آب گازدار) – به میزان لازم۱- لیمو را به شش قسمت تقسیم کنید و چهار قسمت آن را کناربگذارید و دو قسمت باقی مانده را ریزتر خرد کنید و در یک لیوان بریزید.۲- در ادامه شکر و برگ‌های نعنا ع را اضافه کنید و با قاشق فشار دهید. لیوان را پر از یخ و فضای خالی لیوان را با سودا پر کنید و خوب هم بزنید. نوشیدنی تابستانی آماده است. شربت ریحان شکر - یک و نیم فنجانآب سرد – یک و نیم فنجانبرگ ریحان - ۱۰ عدد۱- ابتدا شکر و آب را مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. زمانی که شکر کاملا حل شد، ظرف را از روی حرارت برمی داریم و برگ‌های ریحان را اضافه می‌کنیم. ۲- وقتی که مایع سرد شد ریحان‌ها را خارج و شربت را با آب، رقیق می‌کنیم. می‌توانید نوشیدنی تابستانی خود را با یخ خنک‌تر و با برگ ریحان تازه تزیین کنید. کوکتل هویج، پرتقال و زنجبیل هویج شیرین – ۲ تا ۳ عددسیب بزرگ – یک عددپرتقال – ۲ عددپودر زنجبیل – یک چهارم قاشق چای‌خوری۱- آب هر یک از میوه‌ها را می‌گیریم و با هم مخلوط می‌کنیم.۲- در انتها پودر زنجبیل را اضافه می‌کنیم.می‌توانید به جای پودر زنجبیل، زنجبیل تازه را رنده و به نوشیدنی تابستانی اضافه کنید.   منبع: خراسان