جمعه / ۱۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 8 August, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۳/۱۰/۱۰

علت تلخی زیتون و روش‌های رفع آن

علت تلخی زیتون و روش‌های رفع آن
زیتون به دلیل وجود ترکیبات طبیعی مانند فنول‌ها، به‌ویژه اولئوروپئین، طعم تلخی دارد. این ترکیبات به‌طور طبیعی در زیتون وجود دارند و وظیفه محافظت از میوه در برابر آفات را بر عهده دارند. علاوه بر این، تلخی زیتون با میزان رسیدگی آن نیز مرتبط است؛ زیتون‌های کال‌تر معمولاً طعم تلخ‌تری دارند.