چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۴/۰۱/۲۷

خط پخت اتوماتیک برنج، پخت آسان 500 تا 7 هزار پرس غذا در یک وعده

خط پخت اتوماتیک برنج، پخت آسان 500 تا 7 هزار پرس غذا در یک وعده
پخت مطلوب برنج با ظاهر و طعم خوشایند آن هم در حجم انبوه یکی از دغدغه‌های مهم آشپزان ایرانی در رستوران‌ها، سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، کیترینگ‌ها و... به شمار می‌آید. در روش پخت سنتی برنج میزان زیادی آب مصرف می شود. آشپز و پرسنل نیز به دلیل مواجهه با شعله و آب جوش مدام در معرض خطر سوختگی قرار دارند. هم زدن برنج با کفگیر نیز کیفیت ظاهری آن را کاهش می دهد.