چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۴/۰۱/۱۸

بدون نیاز به سیخ و منقل، جوجه کباب قابلمه ای درست کنید

بدون نیاز به سیخ و منقل، جوجه کباب قابلمه ای درست کنید
به گزارش پارسینه پلاس، ، «جوجه دیگی» یا «جوجه کباب قابلمه ای» یکی از محبوب‌ترین انواع غذاهای ایرانی و از انواع جوجه کباب است که در تابه روی گاز طبخ می‌شود و برای آماده کردن آن نیازی به فر یا منقل و سیخ نخواهید داشت. در هنگام تهیه این غذای لذیذ، شما می‌توانید قطعات مرغ را با