چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۳/۰۱/۰۹

طرز تهیه هریسه عربی فوق العاده خوشمزه +فیلم / آموزش تهیه حلیم عربی برای افطار

طرز تهیه هریسه عربی فوق العاده خوشمزه +فیلم / آموزش تهیه حلیم عربی برای افطار
هریسه مشابه حلیم است و در آشپزی کردی مشابه آن پخته می‌شود که با روغن حیوانی و شکر سرو می‌شود. به این غذا در کردی هه‌لیسه‌ یا هه‌ریسه گفته می‌شود. همچنین گاه از گوشت گوسفند و گاه از گوشت بوقلمون در آن استفاده می‌شود.