پنجشنبه / ۱۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 7 August, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۴/۰۲/۲۹

طرز تهیه والک پلو، خوش‌عطرترین غذای بهاری

طرز تهیه والک پلو، خوش‌عطرترین غذای بهاری
طبیعت با فرارسیدن فصل بهار، نه‌تنها جلوه‌ای تازه به مناظر می‌بخشد، بلکه تنوعی چشمگیر در سفره‌های ایرانی پدید می‌آورد. یکی از خوراک‌های اصیل و فصلی که ریشه در سنت‌های تغذیه‌ای مناطق کوهستانی دارد، والک پلو است؛ غذایی سالم، معطر و مغذی که با استفاده از گیاه خودرو و پرخاصیت والک تهیه می‌شود. این غذا نمونه‌ای شایسته از پیوند فرهنگ، طبیعت و تغذیه است که در طول سال‌ها همچنان جایگاه خود را در میان خوراک‌های محبوب ایرانی حفظ کرده است.